Op het terras van Birgit en Serge waan je je in de Provence: “We wilden eigenlijk uit de horeca stappen, maar het bleef kriebelen”

Ervaren rotten bouwen bruin café Onder Den Toren om tot hippe zaak met foodsharing

Op het terras van Birgit en Serge waan je je in de Provence: “We wilden eigenlijk uit de horeca stappen, maar het bleef kriebelen”

Birgit en Serge genieten zelf ook van het vakantiegevoel in hun zuiderse zomerbar Onder Den Toren. Foto: jvdv

Temse / Waasmunster / Kruibeke -

In september vorig jaar namen Birgit De Schepper en Serge Van Autreve het bruin cafeetje Onder Den Toren in Elversele over. Naast een goede pint drinken, ben je er ook welkom om van de foodsharing gerechtjes te proeven. Inmiddels hebben ze de zaak achteraan uitgebreid met een gezellig zomerterras, waar bezoekers zich in de Provence of de Ardèche wanen. “Dit is de bekroning van mijn loopbaan in de horeca.”

Het koppel heeft een berg ervaring in de horeca. Birgit runde gedurende 27 jaar haar cateringbedrijf Cantarel in Kruibeke en Serge heeft al een culinaire carrière van 34 jaar achter de rug, met als slotnummer ...