Twee klassieke kleuren en gewaagd oranje: dit zijn de nieuwe shirts van KAA Gent

Twee klassieke kleuren en gewaagd oranje: dit zijn de nieuwe shirts van KAA Gent

Roman Yaremchuk, Vadis Odjidja en Nurio Fortuna showen de nieuwe shirts. Foto: KAA GENT

Gent -

Het geduld van de Gentse fans werd de voorbije weken danig op de proef gesteld. Maar twee dagen voor de eerste competitiewedstrijd van de Buffalo’s heeft KAA Gent op sociale media de nieuwe shirts voorgesteld. Daarin doen de spelers van Jess Thorup komend seizoen een gooi naar de titel.

Met een teaser – een kort filmpje toonde donderdagavond al een glimp van de drie nieuwe outfits – had de Gentse webmaster de achterban van de Buffalo’s al in opperste staat van paraatheid gebracht. Vrijdag in de late namiddag was het dan echt zover. In een flitsend filmpje showden aanvoerder Vadis Odjidja, recordtransfer Nurio Fortuna en spits Roman Yaremchuk de nieuwe wedstrijdplunjes van stamnummer 7.

Voor de opnames van dit filmpje zakten de Buffalo’s trouwens af naar de Gentse binnenstad, wat bijzonder fraaie beelden opleverde. De modale fan zal evenwel nog een poosje geduld moeten hebben om zo’n fraai exemplaar te bemachtigen. Pas over enkele weken zouden de shirts beschikbaar zijn in de Gentse fanshop.

Tot dan kunnen de Buffalo-fans alvast in hun oud exemplaar supporteren voor het team van Jess Thorup, dat zich komend seizoen meer dan ooit wil ontpoppen tot de grote uitdager van regerend kampioen Club Brugge.

Twee klassieke kleuren en gewaagd oranje: dit zijn de nieuwe shirts van KAA Gent
De fiere kapitein in de Gentse binnenstad. Foto: KAA GENT
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio