Politie vindt kilo cannabis bij drugsdealer

Politie vindt kilo cannabis bij drugsdealer

Foto: Politie Antwerpen

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft zondag een 29-jarige dealer opgepakt tijdens een actie tegen druggerelateerde overlast. Bij de man thuis vond de politie ruim één kilo marihuana en een uitschuifbare wapenstok. De dealer werd door de onderzoeksrechter aangehouden.

De man kwam in het vizier van de politie in de directe omgeving van de Korte Zavelstraat en de Diepestraat. Het wijkondersteuningsteam van de regio City herkende de man na andere feiten en bleven hem in de gaten houden. “Het was duidelijk dat de man op zoek was naar verdovende middelen”, zegt de politie.

Hij ontmoette twee andere personen en samen wandelden ze weg. “Met z’n drieën gingen ze een appartementsgebouw aan de Carnotstraat binnen waar ze in de inkomhal bleven staan. Wat later kwam er nog iemand bij en ze zien dat er drugs verkocht werd”, klinkt het. Bij het buitenkomen arresteerde de politie de dealer.

Er volgde een huiszoeking. Daar werd ruim één kilo marihuana aangetroffen. “De drugs, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en een uitschuifbare wapenstok werden in beslag genomen”, zegt de politie. De 29-jarige verdachte verscheen voor de onderzoeksrechter, die besliste hem aan te houden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio