Jongeman (19) doodgestoken op pier in Scheveningen, tussen tientallen nietsvermoedende omstaanders

Jongeman (19) doodgestoken op pier in Scheveningen, tussen tientallen nietsvermoedende omstaanders

Themabeeld Foto: Photo News

Een 19-jarige Nederlander is maandagavond overleden aan zijn verwondingen, na een steekpartij in incidenten. Het incident vond plaats tussen tientallen nietsvermoedende recreanten op een populaire toeristische trekpleister in de badplaats.

Volgens enkele getuigen ging het om een ruzie tussen twee groepen jongeren. Er zijn ook filmbeelden opgedoken waarop een enorme chaos is te zien rond het gewelddadige incident. Op de beelden zijn vluchtende jongeren te zien. Ook circuleert een foto waarop een jongen met een vuurwapen te zien is. De politie kon na het incident twee verdachten aanhouden die nog vastzitten.

Het slachtoffer, een 19-jarige uit Rotterdam, raakte zwaargewond door de steekpartij. Hulpdiensten, waaronder een medisch team dat per helikopter werd ingevlogen, deden er alles aan om de jongen te redden. Hij werd uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Het is al dagen onrustig in de badplaats waarbij er meerdere geweldsincidenten waren, ook richting verkeersregelaars en handhavers.

Corrigeer

MEER NIEUWS