Antivirusontwikkelaar McAfee opgepakt omdat hij string als mondmasker droeg

 

 ©  AP

Hij staat bekend als de man die miljonair werd door het antiviruspakket McAfee voor uw computer te ontwikkelen, maar John McAfee houdt er vreemde manieren op na om zich te beschermen tegen het coronavirus. In de plaats van een mondmasker droeg de voormalige ontwikkelaar van McAfee tijdens het reizen een string over zijn mond en neus.

Volgens de man werd hij daarom opgepakt door de politie en moest hij uren doorbrengen in een cel. Later liet hij via sociale media weten dat hij in totaal 14 uur vastzat en bij zijn arrestatie hardhandig werd aangepakt. Om dat laatste te bewijzen plaatste hij bij zijn bericht ook een foto waar hij te zien is met een blauw oog.

Het is niet de eerste keer dat McAFee, een echte excentriekeling die graag pronkt met wapens en jonge vrouwen, in de gevangenis belandt. Zo vond de politie van de Dominicaanse Republiek vorig jaar nog wapens op zijn jacht. Hij werd eerder ook al gelinkt aan een moord op een Amerikaan in Belize, maar daar zijn nooit bewijzen voor gevonden.

 (thv)

Meer videos

Miljoenen kevers veroveren Argentijns dorp

Gluren bij BV's: iedereen is het beu

Indrukwekkende villa staat te koop, en vooral de garage tart de verbeelding

Onderzeese vulkaanuitbarsting in Stille Oceaan zo krachtig dat het zichtbaar was vanuit de ruimte

Postbode beleeft gênant moment tijdens ronde en ziet daarna pas de bewakingscamera bij huis: "Oh nee..."

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie