Laat je leiden door de blauwe lijnen en ontdek de Dendervallei

Laat je leiden door de blauwe lijnen en ontdek de Dendervallei

Foto: *

Aalst -

Er beweegt wat in de Dendervallei. Sinds 2018 werken de steden en de toeristische regio’s van de Dendervallei samen met de toeristische ondernemers om fietsen, wandelen en waterrecreatie in de hele Dendervallei in de kijker te zetten. Een van de eerste resultaten zijn de blauwe lijnen.

De eenvoudige blauwe lijnen geven perfect weer hoe je eenvoudig kunt genieten van de rivier en de vallei: houd halt en kijk rond je, of neem juist eens een onverwachte bocht. Aan de hand van deze twee gegevens zullen de partners van de beleefbare Dendervallei nu met grote regelmaat communiceren over gekke spots, kleurrijke tradities of onverwachte dingen om te doen.

De partners

Het partnerschap van de Beleefbare Dendervallei is uniek: 9 steden, 4 toeristische regio’s, 3 provincies en 2 gewesten werken alle grenzen weg in hun enthousiasme voor de Dendervallei.

Van bron tot monding werken Ath, Lessen, Geraardsbergen, Ninove, Roosdaal, Denderleeuw, Liedekerke, Aalst, Affligem, Lebbeke en Dendermonde samen met Wallonie Picarde, Toerisme Vlaams-Brabant, Toerisme Vlaamse Ardennen en Toerisme Scheldeland.

Ook Toerisme Oost-Vlaanderen en la Fédération Touristique van Hainaut zetten hun schouders onder de samenwerking en kunnen rekenen op de medewerking van de Vlaamse Waterweg en SPW Wallonie.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio