Jongetje (6) belandt met hoofd tussen automatische poort: alerte buren voorkomen drama

Jongetje (6) belandt met hoofd tussen automatische poort: alerte buren voorkomen drama

Het MUG-team, een ambulance en de brandweer kwamen ter plaatse. Het jongetje kwam er uiteindelijk met lichte verwondingen vanaf. Foto: Stefaan Beel

Moorslede -

Een jongetje zat donderdagmiddag om 14.30 uur met zijn hoofd vast tussen de automatische poort van een woning langs de Korenwind in Moorslede.

Het MUG-team, een ambulance en de brandweer werden donderdagmiddag opgeroepen toen buren in de Korenwind merkten dat een jongetje van een zestal jaar oud met zijn hoofd tussen de automatische poort bij een woning vast was komen te zitten. De buren verwittigden onmiddellijk de bewoners van de woning. De brandweer werd opgeroepen om het jongetje te bevrijden uit zijn situatie. De bewoners trokken hun zoontje ondertussen van tussen de poort waardoor zijn hoofd niet meer gekneld kwam te zitten.

“Bij aankomst van de brandweer was het jongetje bevrijd. Hij heeft heel veel geluk gehad. Moesten de buren niet zo alert geweest zijn, kon dit veel erger afgelopen zijn”, aldus Filip Louagie van de brandweer van Moorslede. Het jongetje liep bij het voorval toch wat verwondingen op onder zijn buik, en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij stelt het al bij al nog goed.

Corrigeer

NIEUWS