Britni (31) is al bijna tien jaar van haar leven zwanger geweest: “Ik heb al elf kinderen op de wereld gezet en wil er nog vier”

Britni (31) is al bijna tien jaar van haar leven zwanger geweest: “Ik heb al elf kinderen op de wereld gezet en wil er nog vier”

Foto: Instagram

Amper 31 jaar is Britni Church uit het Amerikaanse Arkansas, maar in die tijdsspanne is ze er toch al in geslaagd om elf kinderen op de wereld te zetten. En daarmee is ze nog niet voldaan: ze wil er nog vier bij. “Meer dan vijftien wil ik er niet”, zegt ze in The sun. “Hoewel: ik had ook nooit gedacht dat ik er nu al elf zou hebben.”

Het indrukwekkende gezin van Britni en haar man Chris (28) ziet er als volgt uit: Crizman (15), Jordan (14), Caleb (13), Jace (12), Cadence (10), Jesalyn (8), Christopher (3) en drieling Oliver, Asher en Abel (1). Om dat in cijfers uit te drukken: 11 kinderen, bijna 10 jaar zwanger in totaal en elke week 600 pampers, 250 euro aan boodschappen, 5 dozen cornflakes en 66 dozen melk.

(lees verder onder de foto)

Het begon voor Britni toen ze enkele dagen na haar 16de verjaardag een eerste keer beviel. Met haar eerste man kreeg ze 5 kinderen, daarna al 6 met Chris. Zwanger worden en bevallen is haast een verslaving geworden, waar de Amerikaanse maar niet genoeg van krijgt. “Ik hoop dat we nog een meisje krijgen. 4 kinderen mogen er in totaal nog bij, als de rest van het gezin dat tenminste nog ziet zitten. Meer dan 15 kinderen zou ik niet willen. Hoewel: ik had ook nooit gedacht dat ik er nu al 11 zou hebben.”

Na die eerste vijf kinderen en de scheiding met haar echtgenoot twijfelde Britni wel. “Ik was beschaamd, want ik wilde dat mijn kinderen allemaal dezelfde vader zouden hebben. Maar toen Jesalyn geboren werd, was ze zo onschuldig en prachtig. Alle schaamte was meteen weg. Vanaf dat punt ben ik gestopt met iets te geven om wat mensen van mij denken.” Waarom ze haar gezin zo groot wilt? “Ach, het voelt niet alsof het er veel zijn. Dit voelt normaal”, zegt ze. “Er is altijd iemand in de buurt en om mee te praten. Dat is fijn.”

(lees verder onder de foto)

Met zoveel kinderen komt ook een indrukwekkende planning kijken. Die begint om 7 uur ’s ochtends. Eerst gaat ze kijken bij de drielingen, dan maakt ze ontbijt en vervolgens checkt ze haar e-mails bij een tas koffie. Na het ontbijt gaat ze aan het wassen, terwijl Chris de kroost naar school brengt. Wanneer de kleinsten even later in slaap liggen, maakt Britni weer eten en maakt ze het huis schoon. Daarna volgt avondeten met de hele hoop en opnieuw kuisen.

Om hun kroost overal naartoe te kunnen brengen, hebben Britni en Chris een Ford Transit. Ze hebben een huis waarin enkele kinderen een kamer delen, maar ze hebben het plan opgevat de kelder en de zolder om te toveren tot kamers. Er ligt nog wat werk op de plank ten huize Church, zoveel is duidelijk.

bekijk ook

Vrouw filmt haar zwangere buik, maar merkt iets eng op wanneer ze beelden herbekijkt

Bikinimodel toont dat je in 5 uur van “op te eten” naar “6 maanden zwanger” kunt gaan

Model en aanstaande mama (24) krijgt heel wat lof omdat ze haar zwangerschapskilo niet verbergt

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees