Knack Roeselare heeft met Tomabel nieuwe hoofdsponsor

Knack Roeselare heeft met Tomabel nieuwe hoofdsponsor

Foto: VDB

Knack Volley Roeselare heeft een overeenkomst ondertekend met de groenten- en fruitveiling van Roeselare, de REO Veiling, als hoofdsponsor voor hun merk Tomabel voor de komende drie seizoenen. Dat hebben de West-Vlamingen vrijdag bekendgemaakt.

“Het partnership betekent niet alleen een garantie voor de toekomst en het veiligstellen van de club, het betekent ook een structurele versterking. Naast de partnership voor Fine Fleur zal met Tomabel een nieuwe telg van de REO-familie groenten en fruit promoten van eigen bodem”, zo klinkt het in een persbericht.

Het afgelopen seizoen van de EuroMillions Volley League werd in maart vanwege de coronacrisis definitief stopgezet zonder dat er een eindklassement werd opgemaakt of een kampioen werd gekroond. Met Roeselare, Aalst, Achel en Maaseik kwamen op dat moment nog vier teams in aanmerking voor de titel. Het komend seizoen begint ten vroegste in het weekend van 3 en 4 oktober.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.