Mode

Fans vinden de nieuwste Adidas-sneaker van Beyoncé maar niets

Fans vinden de nieuwste Adidas-sneaker van Beyoncé maar niets

Foto: Adidas

Beyoncé heeft een nieuwe sneaker ontworpen voor Adidas. Ze ging voor een herinterpretatie van de Superstar, maar heel wat fans zijn niet bepaald onder de indruk van het model met de vreemde middenzool.

Beyoncé stelde begin 2020 haar eerste Ivy Park-collectie in samenwerking met Adidas voor, maar nu is er al een nieuw project aan de beurt. Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Superstar-sneaker van de Duitse sportgigant mocht ze net zoals andere sterren als Jonah Hill en Pharrell Williams de iconische schoen een make-over geven.

Fans vinden de nieuwste Adidas-sneaker van Beyoncé maar niets
Foto: Adidas

Bij de creatie van Beyoncé werd de bovenkant van de sneaker behouden, maar die werd wel op een hoogst opvallende zool gezet. Daardoor eindigt de schoen ook in een scherpere punt. Maar sinds Adidas de nieuwe sneaker heeft voorgesteld, regent het commentaren.

Een hoogst opmerkelijke keuze, lijken velen te vinden. “Ze zijn ronduit lelijk”, klinkt het zelfs hier en daar. Bovendien, zo halen enkele fans aan, lijkt de sneaker van Beyoncé verdacht veel op diegene die Rihanna enkele jaren geleden voor Puma ontwierp.

Wie de Superstar wel leuk vindt, houdt op 18 september beter de vingers aan de knoppen want dan volgt de exclusieve release via de app van Adidas. Een paartje kost 200 dollar of omgerekend zo’n 170 euro.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees