Nekka Onverwacht-sessies krijgen wegens succes verlengstuk in de Theatergarage

Nekka Onverwacht-sessies krijgen wegens succes verlengstuk in de Theatergarage

De Nekka Onverwacht-sessies, deze zomer een succes in Boelaer Zomerbar, verhuizen in het najaar naar de Theatergarage. Foto: facebook

Borgerhout -

De Nekka Onverwacht-sessies waren de voorbije weken een succes in de Boelaer zomerbar. Onaangekondigd traden bekende artiesten er op zaterdagavond op. De reeks verhuist nu naar de Theatergarage in de Bouwhandelstraat.

Even namen noemen. Jan De Smet en Lien Van de Kelder, Jelle Cleymans, Aafke Romeijn, Tine en Pieter Embrechts en afgelopen zaterdag nog Ronny Mosuse. Allemaal stonden ze deze zomer op het kleine podium bij de Boelaer Zomerbar in het gelijknamige park. De gratis verrassingsconcerten die fel werden gesmaakt, waren een samenwerking tussen Nekka vzw en de Boelaerbuurt vzw.


De vaste klanten van het concept krijgen nu goed nieuws. Nekka Onverwacht gaat vanaf zaterdag 19 september door in de Theatergarage. Tot eind november komen er in totaal zes sessies. Als corona mee wil, want bij de heropflakkering eind juli sloot de zomerbar voor een paar weken. De namen blijven weer geheim, de aanvang van het concert is om 19.30 uur. De deuren van de Theatergarage openen in de Bouwhandelstraat 72 om 19 uur. De toegang is deze keer niet gratis, een ticket kost 12 euro. De Theatergarage laat slechts 70 toeschouwers in bubbels toe, een mondmasker is verplicht.

Reserveren via koen@nekka.be, meer info op www.nekka.be of Facebook: Boelaer zomerbar

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio