Na Brantano, nu ook fikse korting bij uitverkopende Collishop

Na Brantano, nu ook fikse korting bij uitverkopende Collishop

Foto: BELGA

De kortingen bij de uitverkoop van Collishop starten op woensdag. Meteen geldt -30% op alle producten van het assortiment.

Colruyt kondigde vorige week het einde van de webshop voor non-food aan. De non-food webwinkel Collishop startte in 1983 en groeide uit tot een van de grootste Belgische webshops. Colruyt Group oordeelt evenwel dat in het huidige concurrentiële landschap specialisatie vereist is in online non-food verkopen. Colruyt Group kiest om volop verder te investeren in de gespecialiseerde online en offline non-food activiteiten van Dreamland, Dreambaby, Fiets! en MyUnderwear24. De beslissing om Collishop stop te zetten, heeft geen gevolgen voor de tewerkstelling van de groep. Alle medewerkers die dat willen, krijgen allemaal een gelijkaardige job.”

De kortingen zullen gradueel oplopen tot en met de laatste verkoopdag op 8 november. “Een nieuwe datum waarop mogelijk nog nieuwe kortingen ingaan, zal steeds bepaald worden in functie van het resterende assortiment en stockniveau”, klinkt het bij de woordvoerder van de Colruyt Groep.
Reclame:
Nu 30% korting op ALLES bij ColliShop wegens stopzetting >>

Ontdek de beste kortingscode op Het Nieuwsblad Kortingscodes.Corrigeer

NIEUWS