Vanaf oktober weer optredens in Trix

Vanaf oktober weer optredens in Trix

Trix zal in oktober weer optredens organiseren. Foto: Jan Van der Perre

Borgerhout -

Trix is terug. Eerder al openden de repetitieruimtes van het muziekcentrum aan de Noordersingel al, maar nu kondigt het vroegere Hof Ter Lo aan dat er vanaf oktober terug live-optredens plaatsvinden. Onder meer Charlotte Adigéry en Faces on TV staan op het programma.

“EIN-DE-LIJK! Het heeft nu echt lang genoeg geduurd, Trix zonder de sensatie van livemuziek. Zeer verheugd kondigen we dan ook graag onze Coronaproof concertreeks aan: #PumpUpTheJam.” Zo kondigt Trix de nieuwe concertreeks woensdag zelf aan op sociale media.

In oktober en november gaat er terug optredens door na een stilte van meer dan een half jaar. De eerste namen worden nu al op de website aangekondigd. Onder meer School is Cool, Mintzkov, Fulco en Dijf Sanders krijgen een plaats op het podium. Op 5, 6 en 7 november staat een metalweekend gepland met onder meer Briqueville. Een aantal optredens gaat ook door in samenwerking met andere lokale cultuurhuizen zoals De Studio, Arenberg en Rataplan. De komende weken volgen nog nieuwe namen.

In bubbels

De concerten zijn alleen bij te wonen in een eigen bubbel van maximum vijf personen. Een bubbel moet ook samen tickets bestellen en het publiek moet tijdens het optreden blijven zitten.

“We zijn nog niet terug in de normale setting zoals jullie van ons gewend zijn. Maar livemuziek zorgt ook met zitplaatsen, mondmaskers en bubbels voor een gezonde portie opwinding, ontroering en samenhorigheid. En laat ons dat nu net in deze periode zo hard nodig hebben, in afwachting van dat andere medicijn”, klinkt het bij Trix.

Trix zat de afgelopen weken ook al mee achter de organisatie van We Take Care, een concertreeks in het Openluchttheater in Deurne.

Tickets voor #PumpUpTheJam zijn te koop vanaf vrijdag 18 september om 10 uur.

Meer info via: https://www.trixonline.be/

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio