Wout van Aert na vraag over doping: “Een gebrek aan respect”

Wout van Aert na vraag over doping: “Een gebrek aan respect”

Foto: Photo News

Team Jumbo-Visma domineert al twee weken de Tour de France op imponerende wijze. En dat roept her en der vragen op. Dat er insinuaties zouden zijn over doping enerveert Wout van Aert. “Een gebrek aan respect”, zegt onze landgenoot.

Wout van Aert kreeg woensdagochtend een vraag over doping voor de kiezen van het Franse RMC Sport. “We zijn enkel geconcentreerd op de koers. Het is jammer dat er insinuaties zouden zijn. Het is een gebrek aan respect. We doen alles voor deze koers, het is de grootste wedstrijd van het jaar. De journalisten die zulke vragen stellen zouden beter onze voorbereiding sinds juni hebben gevolgd. We eten elke dag met de weegschaal, elke training is minuut per minuut voorbereid. Dat is het geheim achter ons succes. Niet doping.”

LEES OOK. Wout van Aert zag “enorm hard” af in koninginnenrit, Tadej Pogacar ondanks bolletjestrui duidelijk aangeslagen: “Die slotklim was echt wreed”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.