Julie Vermeire breekt voet, en de schuldige is… een mug

Julie Vermeire breekt voet, en de schuldige is… een mug

Julie Vermeire ging pas ná haar ochtendshow bij radiozender NRJ naar de dokter. Diagnose: een gebroken voetbotje en zes weken in de plaaster. Foto: NRJ

Julie Vermeire (22) loopt komende zes weken op krukken. De nieuwbakken ochtendstem van radiozender NRJ ging afgelopen nacht de strijd aan met een hardnekkige mug, en won. Al hield ze daar een gebroken voet aan over.

Nu Julie Vermeire (22) sinds vorige maand de ochtendshow bij radiozender NRJ presenteert, is haar nachtrust kostbaar. Maar voorbije nacht werd haar slaap verstoord door een mug. Toen ze uit bed kwam om het diertje het zwijgen op te leggen, maakte ze een verkeerde beweging en “hoorde ze iets kraken” in haar rechtervoet. Met pijn en een stevige zwelling tot gevolg. Vermeire ging eerst nog haar ochtendprogramma aaneen praten, maar trok daarna recht naar de spoeddienst. Diagnose: een breuk in een voetbotje, en dus zes weken in de gips.

LEES OOK. Julie Vermeire voortaan vroeg uit de veren: “Denk dat ik middagdutjes ga doen”

Slecht nieuws dus voor haar fans, want komende weken kan Vermeire haar gekende danspasjes niet meer delen op TikTok. Wel blijft ze gewoon aan de slag bij NRJ, waar ze van maandag tot donderdag achter de microfoon kruipt. “Julie maakt nog maar een paar weken radio voor ons. Als je dan vier uur lang presenteert met een gebroken voet, vóór je naar de dokter gaat, dan heb je duidelijk passie”, zegt programmamanager Nathalie Delporte.

Zelf naar de studio rijden kan niet, dus doet Vermeires vriendin en collega Josefien Weyns vanaf maandag dienst als chauffeur. Weyns neemt iedere vrijdag sowieso de plek in van Vermeire in de ochtendshow. Nog een positieve noot: de mug is dood.

LEES OOK. Julie Vermeire zet eerste stappen als radiomaker bij NRJ en maakt de luisteraars wegwijs in de wereld van TikTok

bekijk ook

Jacques en Julie Vermeire vervelen zich allesbehalve in quarantaine en maken nieuw dansje

Julie Vermeire test de dansheupen van vader Jacques

Conner Rousseau: “Deze BV-crush negeerde mij compleet op Instagram”

Corrigeer

MEER NIEUWS