Video van student die in vijf verschillende accenten zingt al miljoenen keren bekeken: “Nooit zo veel respons verwacht”

Video van student die in vijf verschillende accenten zingt al miljoenen keren bekeken: “Nooit zo veel respons verwacht” Video: TikTok

Goed kunnen zingen is op zich al erg leuk, maar deze student doet daar nog een schepje bovenop. De 21-jarige Ricky Rosen uit Sydney verbaast zijn publiek op TikTok door te zingen in vijf verschillende accenten. Het leverde hem een enorme fanbase op sinds een video van zijn zangkunsten viraal ging.

Zijn cover van ‘Bubbly’, een nummer van Colbie Caillat, werd al meer dan vier miljoen keer bekeken. In amper een dikke halve minuut schakelt hij onder meer probleemloos over van Australisch naar Schots, Brits-Engels en Amerikaans-Engels. “Voorheen had ik nooit voldoende zelfvertrouwen om mee te doen aan talentenjachten”, gaf de student geneeskunde toe. “Ik dacht wel dat mensen geïnteresseerd zouden zijn in dit soort video’s, maar zo veel respons had ik nooit verwacht. Dit was gewoon iets geks dat ik met vrienden en familie doe om hen wat te irriteren”, grapte Ricky nog.

Sinds de coronapandemie is de jongeman ook begonnen met eigen muziek te componeren. Later dit jaar hoopt hij zijn eerste single uit te brengen.

bekijk ook

Wat maakt TikTok zo populair en waarom wil Donald Trump de app verbieden?

Papa’s wagen zich aan de WAP-challenge en Tiktok smult ervan: “Hoeveel pinten heeft het gekost om hen te overtuigen?”

Moeder verstoort door spectaculaire entree Tiktokvideo van haar dochter

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees