Eerste afscheid in ‘Boer zkt. vrouw’

Eerste afscheid in ‘Boer zkt. vrouw’

Boerin Veerle stuurde maandag maar één kandidaat naar huis. Foto: Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home

Afgelopen maandag was de eerste bijltjesdag in Boer zkt vrouw. Zowel boer Frits Stevens (23) als boerin Veerle Liesens (29) kregen de opdracht enkele van hun aanbidders/aanbidsters naar huis te sturen. Vooral voor die laatste bleek dat geen simpele opgave.

Voor de ene ging die beslissing al wat makkelijker dan bij de andere. Kippenboer Frits uit Hamont, die met zijn uitverkorenen ging slippen op het circuit van Zolder, moest zijn groep uitdunnen tot een select groepje van drie dames. Hij besloot verder in zee te gaan met An-Sofie, Lise en Hanne, terwijl Stefanie haar koffers mocht pakken en huiswaarts keren.

Ook bij paardenverzorgster Veerle in Dilsen-Stokkem moesten twee mannen het veld ruimen, zodat de drie overblijvers meer tijd konden doorbrengen met Veerle. Maar Veerle stuurde maandag slechts één man huiswaarts. Anthony was de onfortuinlijke afvaller. Niemand maakte daar een probleem van, maar nu kijkt de boerin wel aan tegen een heftig volgend keuzemoment. Dan zal ze in één keer van twee mannen tegelijk afscheid moeten nemen. Zijn nog in de running: Raphäel, Tom, Nelis en Thibaut, de man die met een paard naar de speeddate kwam.

Iets met paarden

Hoewel ze het niet over haar hart kreeg om een tweede man huiswaarts te sturen, weet Veerle wel heel goed wat ze wil. “Ik voel me aangetrokken tot mannen die het voortouw nemen en sociaal zijn”, zegt ze. “Het leiderschapstype, zeg maar. Mannen die tijdens de speeddates weinig initiatief namen, scoorden op dat vlak al minder punten bij mij.” En uiteraard heeft al wie houdt van paarden een streepje voor. “Het zou natuurlijk mooi meegenomen zijn, dat we allebei iets met paarden zouden doen. Maar uiteindelijk gaat het om de persoon zelf.”

Corrigeer

MEER NIEUWS