Vriendin Noortje trots op haar vriend en Belgisch kampioen De Bondt: “Dries was rustig, hij wist dat hij goed ging zijn”

 

 ©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Meteen na de finish in Anzegem kreeg kersvers Belgisch kampioen Dries De Bondt een dikke kus van zijn vriendin Noortje Dhaenens.

Werner Bourlez

LEES OOK (N+). Zes jaar na horrorcrash treedt Dries De Bondt (29) uit de schaduw: “Toen ik uit coma kwam dacht ik: ik wil zo snel mogelijk koersen”

Het koppel is een goede zes maanden samen. “We hebben elkaar leren kennen net voor de lockdown. Ik heb hem een tijdje niet kunnen zien, maar daarna is het goed gekomen. Dat hij nu Belgisch kampioen is geworden, is ongelooflijk. Hij had er al heel lang een doel van gemaakt. Ik ben zo blij voor hem. Hij was deze week vrij rustig, hij wist dat hij goed ging zijn. Alleen gisteravond was hij wat zenuwachtig. Dries is wel nogal sociaal en zeer actief, maar hij weet wanneer hij rustig moet zijn. Ik ga nu proberen om hem op zo veel mogelijk koersen aan te moedigen. Hij is nu ook herkenbaar in die mooie driekleur.

LEES OOK.Dries De Bondt was bijna geen renner meer, nu is hij Belgisch kampioen: “Ik heb heel veel mensen te bedanken”

 

 ©  BELGA

Meer over Dries De Bondt

Meer nieuws

Video

Keuze van de redactie