Twee nieuwe positieve coronagevallen bij Anderlecht

Twee nieuwe positieve coronagevallen bij Anderlecht

Hannes Delcroix is één van de nieuwe besmette spelers Foto: Photo News

Het coronavirus houdt Anderlecht stevig in zijn greep. Bij de testen van maandag testten middenvelder Peter Zulj en doelman Timon Wellenreuther opnieuw positief op COVID-19. Na de test van dinsdag kwamen ook Lucas Lissens en Hannes Delcroix daarbij. Ze blijven in quarantaine.

LEES OOK. David Okereke moet nog een week langer in quarantaine blijven bij Club Brugge

In totaal zitten momenteel acht spelers van Anderlecht in quarantaine. Als er minstens zeven spelers van één club tegelijk positief testen op het coronavirus mag de betrokken club om uitstel van de match vragen.

Hannes Delcroix, Lucas Lissens, Peter Zulj, Timon Wellenreuther, Michel Vlap, Yari Verschaeren, Antonio Milic en James Lawrence zijn de acht spelers van paars-wit in quarantaine.

Vlap testte maandag wel negatief. Hij wordt, conform het coronaprotocol van de Pro League, donderdag opnieuw getest. Bij een nieuwe negatieve test kan hij vrijdag opnieuw aansluiten bij de groep. Hij testte eerder ook al twee maal positief.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.