Fietsen De Geus neemt Vliegend Hert over in Edegem

Fietsen De Geus neemt Vliegend Hert over in Edegem

Fietsen De Geus. Foto: Dirk Kerstens

Edegem / Antwerpen -

In het voorjaar van 2021 opent Fietsen De Geus een derde filiaal. Na de winkels in Antwerpen en Berchem komt de fietsenwinkel naar de Trooststraat aan het Edegemse Gemeenteplein.

Voor de uitbreiding van de zaak heeft Fietsen De Geus fietsenwinkel Vliegend Hert overgenomen. “We zullen deze winkel, die reeds honderd jaar onder verschillende eigenaren bestaat, moderniseren en rebranden onder onze naam Fietsen De Geus. De persoonlijke service en warme winkelervaring die onze klanten in Antwerpen kennen, zullen de bezoekers in Edegem zeker terugvinden”, klinkt het bij Fietsen De Geus.

Over de keuze voor Edegem is goed nagedacht. “In onze winkels in Antwerpen en Berchem krijgen we veel klanten over de vloer uit de Antwerpse zuidrand zoals Mortsel, Hove, Edegem, Kontich en Aartselaar. Voor hen is het niet altijd evident om naar Antwerpen te komen voor een herstelling of de aankoop van een fiets. We willen ook dicht bij de fietsende pendelaar staan waardoor we de fietsostrade Antwerpen-Mechelen hebben gevolgd om een locatie te zoeken voor ons derde filiaal. In Edegem deed zich uiteindelijk een mooie opportuniteit voor om de stap te zetten.”

De Geus bestaat sinds 1984 en trekt nu dus voor de eerste maal buiten Antwerpen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio