SV Oostkamp knalt goede voorbereiding meteen aan diggelen

SV Oostkamp knalt goede voorbereiding meteen aan diggelen

Thomas Zwart scoorde de eerste treffer van SK Lochristi Foto: PEL

Lochristi -

SK Lochristi had zich de start van de competitie anders voorgesteld. Na nauwelijks 20’ keken de troepen van Robbie Buyens al tegen een 0-3 achterstand aan en deze opdoffer kwam men niet meer te boven, ondanks een sterke tweede helft en een karrevracht kansen.

SK Lochristi hield aan de voorbereiding en de bekercampagne een degelijk gevoel over en rekende op een goede start tegen nieuwkomer SV Oostkamp. In de aanvangsfase werd men echter meteen met de neus op de feiten gedrukt. De bezoekers zetten snel druk en Lochristi acteerde veel te slordig. Toch was de eerste mogelijkheid voor SK, maar Thomas Cappan kon een verre pas niet onder controle krijgen. Oostkamp stuurde na 4’ een eerste waarschuwing uit. Wouter Van Der Eedt kon nog redding brengen, maar even later verscheen Stan Braem alleen voor doel en meteen was het 0-1. Een misverstand in de thuisdefensie luidde al snel de 0-2 in. Opnieuw was Braem afwerker van dienst. De slordigheden braken Lochristi zuur op en na nieuw balverlies kon Braem met een fraaie lob voor de 0-3 zorgen.

Lochristi herstelde na deze zware opdoffer, maar in de zone van de waarheid lukte het aanvankelijk niet. In de 38’ zette Maxim Van Eeckhout een fraaie actie op. Hij bediende Robin Baert en zijn voorzet werd door Thomas Zwart tegen de netten gewerkt. Net voor rusten miste Guus Vandekerckhove de aansluitingstreffer.

Na de rust was SK Lochristi dominant. Robin Baert zorgde al snel voor de aansluitingstreffer en de thuisploeg ging door. Kansen van Van Eeckhout en Vandekerckhove hadden geen resultaat en de 3-3 werd afgevlagd wegens buitenspel. Lochristi miste nog enkele kansen en zoals vaak in voetbal wordt dit afgestraft. Met nog 3’ op de klok ging Olivier Speltdooren in de fout en Diego Bragard nam het geschenk in dank aan.

Komende zondag wacht de verplaatsing naar Eppegem.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio