DNA-test brengt duidelijkheid over band tussen Ann en Xander in ‘Thuis’

Video: VRT

Wie heeft Tania dertig jaar geleden verkracht? Dat is de vraag die de ‘Thuis’-kijker intussen al een paar weken in de ban houdt. Haar zoon Xander is ervan overtuigd: Niemand minder dan Tom De Decker is de schuldige, en bijgevolg zijn vader. Alleen een DNA-test kan duidelijkheid brengen. Omdat Tom dat weigerde, sprong Ann in de bres. Nu is er duidelijkheid.

Opgelet, hierna zijn er spoilers te lezen. Dertig jaar geleden brachten de jonge Tania en het gezin De Decker hun vakantie door in dezelfde surfclub. Daar is het gebeurd, de verkrachting waar Xander uit geboren is. Hij is er intussen – dankzij het gestook van Karin Baert – heilig van overtuigd dat Tom de schuldige is. Die ontkent echter bij hoog en bij laag, wat Tania stilaan ook lijkt te geloven. Maar tegelijk wil hij ook geen DNA-test laten afnemen. Zijn zus Ann doet dat wel. Wat blijkt? Ann en Xander zijn verwant aan elkaar. Nieuws dat inslaat als een bom.

Ontkennen dat Tom er iets mee te maken heeft zonder een DNA-test wordt voor hem nu wel heel moeilijk. Daar heeft ook Peter hem intussen kunnen overtuigen. Zal dat bevestigen dat hij de vader is van Xander? Of is er toch een ander scenario mogelijk? Wat betekent dit nieuws voor de relatie van Tania en Ann? En hoe gaat de al explosieve Xander op het nieuws reageren?

DNA-test brengt duidelijkheid over band tussen Ann en Xander in ‘Thuis’
Tania is enorm geschrokken van het resultaat. Foto: VRT
DNA-test brengt duidelijkheid over band tussen Ann en Xander in ‘Thuis’
Hoelang kan Tom nog volhouden dat hij er niets mee te maken heeft? Foto: VRT
Corrigeer

MEER NIEUWS