Nostalgie sluit ‘90s Top 990’ af met live QuizPaleis

Nostalgie sluit ‘90s Top 990’ af met live QuizPaleis

Foto: Nostalgie

De 90s Top 990 zit er na vrijdag helemaal op. Maar afsluiten gebeurt met een knal, met Het Nostalgie QuizPaleis. Quizmaster van dienst is Leen Demaré, die destijds in de jaren 90 vast te gast was in Het swingpaleis van Felice.

Vanaf 20 uur speelt ze samen met haar sidekick Domi Crommen en honderden 90s-fan een online huiskamerquiz die volledig in het teken staat van – hoe kan het ook anders – de jaren 90. “Na de Swingpaleizen is het nu tijd voor mijn eerste QuizPaleis”, zegt ze. “Best spannend om zo’n online huiskamerquiz in goede banen te leiden. Maar het ziet er allemaal geweldig uit. De techniek staat klaar en dat is een huzarenstukje. Alle kandidaten zijn via hun smartphone verbonden met de studio. De vragen zijn leuk en gevarieerd en ik kijk er echt naar uit om onze fans met een hoge dosis feelgood uit de jaren 90 een geweldige ervaring te bezorgen.”

Vrijdagavond rond 21.30 uur weten we wie de eerste winnaar van het QuizPaleis wordt en welke prijs er te winnen valt. Meevolgen kan via nostalgie.be of de app.

Corrigeer

MEER NIEUWS