VROB vergezelt u voor het eerst bij uw weekendshopping in Lochristi

VROB vergezelt u voor het eerst bij uw weekendshopping in Lochristi

Dany Van Assche kwam in de vooravond buurten bij zijn nieuwe bewoners Foto: Facebook

Lochristi -

Deze middag trapte radiomaker Dirk Vanluchene het muzikale weekend af op Evenementenradio VROB. Bedoeling was om dat samen met gast Dany Van Assche te doen, maar die had het net iets te druk aan de overkant van de parking van AD Delhaize. Live-radio in Dorp-Oost is meteen een nieuwe traditie, elke laatste weekend van de maand.

Drukbevolkte evenementen, daar zijn we nog lang niet aan toe. Evenementenradio VROB blijft niet ter plaatse trappelen, maar ondersteunt vanaf nu uw shoppingweekend. Live vanop de parking in Dorp-Oost. De radiowagen van VROB staat er tussen vrijdagmiddag 16 uur en zondagavond 20 uur voor een goedgevuld weekend met muziek en veel lokale praatgasten.

De weekendprogrammatie is ook grondig opgefrist. Met gevestigde waarden en nieuwkomers, dat hoort u zeker dit weekend. De programmamakers kondigen ook een ‘verrassing’ aan op zaterdagmiddag tussen 12 en 14 uur. Bij de blijvers noteren we onder meer ‘Rockline’, dat vanavond burgemeester Yves Deswaene ontvangt. Niet om over de coronacrisis te praten, maar om te graven in de muzikale voorkeur van de burgervader. Tijd voor een ‘Suspicious Minds’-imitatie op radio misschien? Tussen 20 uur en 22 uur bij Wim Coppens.

VROB vergezelt u voor het eerst bij uw weekendshopping in Lochristi
Eric Moeraert, met wie het ooit allemaal begon Foto: FB

Dany Van Assche - niet die van UNIZO, maar toch ook bekende Lochristinaar - is vanaf nu elk laatste weekend van de maand de gastheer die de locatie ter beschikking stelt aan de evenementenradio. Zelf kan hij het radiogebeuren volgen vanuit zijn kantoor. Wachten loonde voor ons deze middag niet, maar de drukbezette zaakvoerder kwam in de vooravond even zijn nieuwe buren begroeten, merkten we nadien op de sociale media. Eric Moeraert, peetvader van de authentieke radiozender uit Oudenbos, was er ook bij.

Evenementenradio VROB vindt u via www.vrob.be of op 97.2 FM Mhz.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio