Afvallingsrace in ‘Boer zkt vrouw’: vechten om een plek op de boerderij (en in het hart) van Tristan

Afvallingsrace in ‘Boer zkt vrouw’: vechten om een plek op de boerderij (en in het hart) van Tristan

De afvallingsrace in ‘Boer zkt vrouw’ schiet een versnelling hoger. Liefst acht mannen en vrouwen moeten de boerderij verlaten.

Vorige week zagen we al hoe paardenverzorgster Veerle en kippenboer Frits afscheid moesten nemen van enkele van hun briefschrijvers. Vanavond is het de beurt aan Bart, Tristan, David en Dries om elk twee personen huiswaarts te sturen. Maar dat blijkt voor sommigen geen evidentie. Er wordt getwijfeld tot de laatste minuut.

Om te zien wat voor vlees hij in de kuip heeft, beslist boer Bart om het lef van zijn dames te testen. “Het leven op de boerderij is nu eenmaal geen ponykamp”, zegt hij. Hij stuurt hen een moeras in, langs een gewaagd parcours. Daarna volgt een cocktailworkshop, om de tongen los te maken. Boer Dries gaat dan weer bowlen met zijn dames, zijn favoriete hobby.

LEES OOK. Nathalie en boer Geoffrey uit elkaar, en ze zijn niet de enigen: 12 seizoenen ‘Boer zkt vrouw’ blijken weinig vruchtbaar

Hoewel ook Tristan moet snoeien in zijn vijf mogelijke toekomstige partners, zit hij nog met een ander probleem in zijn maag. Zijn mannen houden zich behoorlijk koest. Het is zelfs te stil naar zijn zin op de boerderij. Hij droomt van een man die volop plezier wil maken. “Ik ga er alles aan doen om hen losser te krijgen, ik wil actie zien”, klinkt het. Boodschap begrepen, want al snel strijden de vijf mannen om zijn hart. Letterlijk: wie mept de andere het snelst tegen het hooi?

BOER ZKT VROUWVTM, 20.35 uur

Corrigeer

MEER NIEUWS