Putte eert zijn Duurzame Helden in coronatijden

Putte eert zijn Duurzame Helden in coronatijden

Het lokale bestuur van Putte schonk dit jaar extra aandacht aan initiatieven in coronatijden tijdens de campagne Duurzame Helden. Foto: rr

Putte -

Het lokale bestuur van Putte zette recent zijn Duurzame Helden in de bloemen. “De focus lag dit jaar op duurzame initiatieven in tijden van corona. Zo gingen Katrien en Benthe aan de slag om mondmaskers te naaien. Voorleesvrijwilligers van de bibliotheek Marleen en Ann gingen voorlezen van thuis uit”, luidt het. De begeleidsters van de buitenschoolse kinderopvang, de onthaalgezinnen, de scholen en het gemeentepersoneel werden geprezen voor hun flexibiliteit. Tot slot werden ook ‘Groepspraktijk Bij de vroedvrouw’ uit Beerzel en Robert Frederickx, chauffeur bij de Mindermobielencentrale, gelauwerd. “De helden zijn op hun manier bezig met duurzame ontwikkeling en worden de lokale gezichten van de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties”, zegt schepen van Ontwikkelingssamenwerking Nick Vercammen (Lijst Burgemeester).

Het lokale bestuur van Putte schonk dit jaar extra aandacht aan initiatieven in coronatijden tijdens de campagne Duurzame Helden.
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio