Junior Planckaert vindt de liefde bij Shana, die straks ook opduikt in ‘Château Planckaert’

Junior Planckaert vindt de liefde bij Shana, die straks ook opduikt in ‘Château Planckaert’

Foto: Ivan Put

Zijn hele familie hielp hem onderhand zoeken naar een lief, maar hij klaarde de klus zelf: Junior Planckaert (28) is van ’t straat. Niet met een Française, overigens, maar met de Vilvoordse Shana. Zij zal over enkele weken ook te zien zijn in ‘Château Planckaert’ op Eén.

Een begeerde vrijgezel, zo kon je Junior Planckaert – de man die zijn naam intussen ontgroeide – best noemen. Zeker nu hij elke zondagavond voor meer dan een miljoen kijkers mag zeulen met steunbalken en cement. Gedreven om het kasteel dat zijn familie in Frankrijk kocht mee op te kalefateren. En tegelijk is hij immer aimabel.

Geïnteresseerden mogen hun hoop opbergen: sinds kort heeft Junior een vriendin, de 27-jarige Shana Goossens uit Vilvoorde. De twee leerden elkaar een tijdje geleden kennen via een datingapp. Zij trok intussen al enkele keren naar de Ardense thuishaven van de familie, en ging ook al naar Château Neureux in Lurcy-Lévis. Hoewel ze vooralsnog buiten het oog van de camera’s bleef, maakt ze over enkele weken ook haar opwachting in Château Planckaert.

In een van de vorige afleveringen, die nog voor de coronamaatregelen werd opgenomen, was al te zien hoe mama Christa zich ook ging moeien met de zoektocht naar de liefde van Junior. Zélfs in Frankrijk. “Ik heb gevraagd aan de burgemeester of er hier in de omgeving iets is waar je je kunt amuseren. En eventueel een meisje kunt leren kennen. Een discotheek, of zo”, zei ze.

Waarop Junior antwoordde: “Als we gaan eten in de streek, zegt papa ook altijd: Kijk eens, wat een mooi meisje. Hier zijn alle meisjes mooi voor hem. Alsof ik hier iemand moet hebben als reden om naar Frankrijk te verhuizen.”

Daarmee wordt de familie weer een tikje groter. En krijgt kijkend Vlaanderen weldra een mooie nieuwe wending.

LEES OOK. De Planckaert-vrouwen: “Toen we hier voor het eerst kwamen, dacht ik: ‘Wat doe ik mijn kinderen aan?’” (+)

bekijk ook

Na het succes van Château Planckaert: wie zijn ze eigenlijk? Zo zagen ze er vroeger uit

Corrigeer

MEER NIEUWS