Pikant spotje op Radio 1, net voor het nieuws: “Op zoek naar een spannende date? Hier vind je singles en koppels”

Pikant spotje op Radio 1, net voor het nieuws: “Op zoek naar een spannende date? Hier vind je singles en koppels”

Foto: NovaMora

Een opmerkelijk reclamespotje, donderdagochtend op Radio 1, net voor het nieuws. “Op zoek naar een spannende date? Via NovaMora vind je singles en koppels die hetzelfde willen als jij”, klonk het, met daarbij de verwijzing naar hun website.

Op die website kunnen onder meer singles op zoek naar koppels, koppels naar singles, en koppels naar koppels. “Dates zonder verplichtingen”, klinkt het voorts. Adverteren doen NovaMora overigens met Denzel en Aleksandra, die je kunt kennen uit het eerste seizoen van de realityreeks Love island.

Zulke reclame verwacht je niet meteen op de openbare omroep, maar daar zien ze er geen graten in. “Het is niet aan ons om hier een ethisch oordeel over te vellen. Overigens is het niet de eerste keer dat zo’n spot bij ons te horen is. Dergelijke advertenties worden uiteraard vooraf door de reclamereview VAR afgetoetst. Je zal deze NovaMora-spot ook niet bij ons in primetime horen, wel bij de nachtradio en dus ten laatste om 6 uur ’s ochtends. Hier is niets mis mee”, klinkt het.

Corrigeer

MEER NIEUWS