SJOTCAST. Patrick Goots: “Ik zou Lamkel Zé zelf in huis pakken, mocht het helpen. Maar ik spreek niet genoeg Frans”

SJOTCAST. Patrick Goots: “Ik zou Lamkel Zé zelf in huis pakken, mocht het helpen. Maar ik spreek niet genoeg Frans”

COVID-19 teistert het land, maar Sjotcast gaat door. In deze podcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u mee doorheen de wondere wereld van het voetbal: op, maar vooral ook naast het veld. In deze tiende aflevering van seizoen 3 rakelt hardrockvoetballer en Antwerp-legende Patrick Goots de ene na de andere anekdote op. En ook deze week kunt u een gesigneerd shirt van een eersteklasser winnen!

Sjotcast: elke maandag om 16u

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Af en toe met een gast, af en toe met hun drietjes. Ook in het derde seizoen komt er elke maandag een aflevering online, telkens om 16 uur.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Win een gesigneerd shirt van STVV!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. In onze voetbalpodcast kunt u nu ook met de regelmaat van de klok een prijs winnen. Deze week kan u een gesigneerd shirt van STVV winnen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans!

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.