Kandidates doen vrijwillig een stapje opzij in ‘Boer zkt vrouw’: “We hopen dat het iets wordt tussen hen”

Kandidates doen vrijwillig een stapje opzij in ‘Boer zkt vrouw’: “We hopen dat het iets wordt tussen hen”

Lotte en Dagmar verlieten de boerderij van Bart vroeger dan voorzien, om hem en Céline de kans te geven hun gevoelens verder te onderzoeken. Foto: DPG Media

Trouwe kijkers van Boer zkt vrouw zagen het wellicht al aankomen: er bloeit iets moois tussen boer Bart en kandidate Céline. Dat is ook de andere dames niet ontgaan, en dus beslisten zij maandagavond een stap terug te zetten om Bart en Céline alle kansen te geven. “Want zolang we hier met drie zijn, kunnen ze zelf niet uitdokteren wat ze juist voelen.”

Drie dames liepen nu toch al eventjes rond op de akker- en varkensboerderij van Bart (28) uit Wortegem-Petegem. En hoewel hij het probeerde te verstoppen, ontwikkelde hij duidelijk gevoelens voor kwaliteitsbeheerder Céline (28) uit Otegem. De boer probeerde er niet meteen aan toe te geven. Hij verdeelde zijn aandacht mooi onder de drie dames, maar kandidates Lotte en Dagmar snapten wat er aan het gebeuren was.

Toch was het verrassend toen ze vlak voor het keuzemoment aan presentatrice Dina Tersago vertelden dat ze Bart en Céline niet in de weg wilden staan. “Omdat we merken dat er toch wel iets is naar Céline toe, willen we hen graag de ruimte geven. Want zolang we hier nog met drie zijn, kunnen Bart en Céline zelf niet echt uitdokteren wat ze juist voelen.” En dus besloten de twee dames hun verblijf op de boerderij vroegtijdig af te breken. Zonder rancune.

Kandidates doen vrijwillig een stapje opzij in ‘Boer zkt vrouw’: “We hopen dat het iets wordt tussen hen”
De kijkers van Boer zkt vrouw zullen niet verrast zijn: er bloeit iets moois tussen boer Bart en Céline. Foto: DPG Media

“Céline is in onze ogen de vrouwelijke versie van Bart en Bart de mannelijke versie van Céline”, lieten ze nog optekenen. “Ze hebben enorm veel raakvlakken. Om het misschien te kunnen laten werken tussen hen, denken wij dat het beter is dat wij naar huis gaan zodat ze met niemand anders rekening moeten houden. We hopen echt dat het iets gaat worden tussen hen.”

Alles is gezegd

Ook in Limburg, op de boerderij van boer Tristan (25), liepen de emoties hoog op. Met kandidaat Roy had de jonge koeienboer naar eigen zeggen “enkel een vriendschappelijke band”, maar dat belette niet dat hij emotioneel brak toen hij hem huiswaarts moest sturen. Aanvankelijk kreeg hij Roys naam zelfs niet gezegd. Eenmaal het eruit was, barstte hij in tranen uit. “Hij is een immens goede vriend geworden. Hij heeft een hart van goud.”

Na een afscheidsknuffel wou Dina Tersago nog enkele vragen stellen, maar Tristan verhinderde dat. “Ik denk dat alles is gezegd”, klonk het. Waarna hij naar de cameraploeg gebaarde dat het genoeg was geweest.

Kandidates doen vrijwillig een stapje opzij in ‘Boer zkt vrouw’: “We hopen dat het iets wordt tussen hen”
“Alles is gezegd”, zei Tristan na het keuzemoment. Meer kreeg Dina Tersago er niet uit. Foto: DPG Media

Bij de overige boeren verliepen de keuzemomenten iets rustiger. In Zuienkerke mochten Eva en Indira naar huis. Paardenpensionhouder Dries (31) ziet het meest een toekomst met bediende Melissa uit Eke of thuisverpleegster Céline uit Oostrozebeke. Perenboer David (36) hield enkel nog chemisch procesoperator Sarah uit De Klinge en relatiebeheerder Rebecca uit Bazel over.

Corrigeer

MEER NIEUWS