Wie ligt er onder het tweede rode tentje in ‘Thuis’?

Wie ligt er onder het tweede rode tentje in ‘Thuis’?

Is Frank Bomans echt doodgeslagen door Xander? Foto: VRT

In Thuis verloopt een maandag zelden rustig, en dat was vanavond niet anders. Na de verwarring rondom het eerste rode tentje, werd in deze aflevering nog een tweede exemplaar opgebouwd. Frank Bomans is dus nog niet uit de gevarenzone. Is hij dood? Of ligt er iemand anders in de tent?

Al een hele tijd wordt de kleine Robin vastgehouden door Xander, de dochter van Tania. Razend op de wereld die hem al z’n hele leven beliegt en bedriegt, keerde de ontvoerder afgelopen vrijdag terug naar zijn moeder om verhaal te halen. Daarbij maakte hij echter een slachtoffer: kijkers van Thuis werden het weekend ingestuurd met het beeld van een levenloze Frank Bomans.

En dan was daar dat rode tentje, dat al enkele maanden gelijk staat aan slecht nieuws in het universum van Thuis. Er ligt iemand in dat tentje, waarschijnlijk dood. De reactie van agent Tim doet alvast het ergste vermoeden. Is het dan toch Frank? Simonne kan hem niet bereiken en is in paniek.

Wie ligt er onder het tweede rode tentje in ‘Thuis’?
Er was ook goed nieuws: Robin herstelt in het ziekenhuis. Hoewel, met advocate Karin in de buurt is er altijd reden tot onrust. Foto: VRT

Of is de confrontatie tussen Xander en Tania uit de hand gelopen? Gelukkig was er ook goed nieuws: Robin is terecht en herstelt in het ziekenhuis. En Karin praat in op haar zoon Kobe: hij zou beter de strijdbijl met Jacques begraven. Zo kan hij er zijn voor Paulien, want dat is écht belangrijk. Liefde gaat boven alles: voor Paulien en Kobe, maar ook voor Tom en Karin.

Corrigeer

MEER NIEUWS