Circus-Wanty Gobert start met slechts vijf renners in Driedaagse De Panne-Brugge

Circus-Wanty Gobert start met slechts vijf renners in Driedaagse De Panne-Brugge

Foto: Photo News

Circus-Wanty Gobert start woensdag met slechts vijf renners in de Driedaagse De Panne-Brugge. Alfan De Decker en Ludwig De Winter werden niet fit bevonden. Danny van Poppel is het speerpunt bij het team van Steven De Neef.

“Na een dag in de vroege vlucht in de Ronde van Vlaanderen en een dagje rust, kijk ik uit naar de laatste wedstrijd van dit bijzondere seizoen”, zegt de Nederlandse sprinter. “Het gebeurt niet vaak dat ik in een klassieker in de vroege vlucht zit, dus miste ik vorige zondag wel het gejuich van de toeschouwers. Ik ben blij dat ik mijn opdracht voor het team kon uitvoeren. Dit jaar had ik mijn focus weer meer op de sprints gelegd, waardoor we er in de Ronde van Vlaanderen voor kozen om te anticiperen. Woensdag verwacht ik ook geen massasprint. Het weerbericht voorspelt oorlog. Dat ligt me evenzeer. Ik wil er nog een laatste keer iets moois van maken voor de ploeg.”

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.