Inbreker probeert te vluchten richting Schipperskwartier

Inbreker probeert te vluchten richting Schipperskwartier

Foto: Politie Antwerpen

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft dinsdag drie inbrekers opgepakt na een inbraak in de Korte Noordstraat. Een van de drie zette het op een lopen richting Schipperskwartier, maar kon ter hoogte van het Falconplein opgepakt worden.

Een bewoner van de Korte Noordstraat verwittigde dinsdagochtend de politie omdat er was ingebroken bij zijn buren. De man zag hoe onbekenden een raam hadden beschadigd en hoe even later drie mannen de woning verlieten.

“De politie kwam met meerdere interventiepatrouilles ter plaatse. Ook de cameraoperatoren keken meteen de beschikbare veiligheidscamera’s na. In de Huikstraat werden drie verdachte mannen opgemerkt. Ze gedroegen zich zeer zenuwachtig toen de politie hen controleerde”, zegt de Antwerpse politie.

Een van de drie zette het zelfs op een lopen richting Schipperskwartier. “Ter hoogte van het Falconplein werd de man staande gehouden door een patrouille van het snelleresponsteam. Hij bleek in het bezit van enkele voorwerpen afkomstig uit de geviseerde woning”, klinkt het. De drie mannen, die alle drie illegaal in ons land verblijven, werden gearresteerd en worden donderdag voorgeleid.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio