Koppel dood aangetroffen aan graf van hun zoon op kerkhof van Aalst

Video: TV Oost

Aalst -

Op het kerkhof in Aalst werden vanochtend de lichamen gevonden, bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. De lichamen van een ouder echtpaar zouden teruggevonden zijn aan het graf van hun zoon. “We zijn getroffen door deze navrante triestheid”, zegt Aalsters burgemeester Christophe D’Haese.

Een bezoeker vond zaterdagochtend rond 10.30 uur de lichamen op het kerkhof aan een graf. Wellicht gaat om een familiedrama waarbij een ouder koppel zichzelf van het leven beroofd heeft. Het graf waar de lichamen gevonden werden, is dat van hun zoon, die zich vijf jaar geleden van het leven beroofde.

Koppel dood aangetroffen aan graf van hun zoon op kerkhof van Aalst
Foto: lds

Het parket had een wetsgeneesheer, het labo en een ballistische deskundige ter plaatse gestuurd. De politie en de hulpdiensten kwamen ter plaatse en het kerkhof werd afgesloten. Het onderzoek ter plaatse is afgerond, maar de wetsarts zal nog een inwendige lijkschouwing uitvoeren.

Burgemeester Christophe D’Haese van Aalst reageert geschokt. “We zijn getroffen door de navrante triestheid van die twee levensloze lichamen. Het onderzoek loopt volop.”

Koppel dood aangetroffen aan graf van hun zoon op kerkhof van Aalst
Christophe D’Haese Foto: gianni barbieux

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Corrigeer

MEER NIEUWS