Nederlandse acteur Frank Lammers (‘Undercover’) houdt van ons land: “Ik zou met plezier artistiek asiel aanvragen in België”

Nederlandse acteur Frank Lammers (‘Undercover’) houdt van ons land:  “Ik zou met plezier artistiek asiel aanvragen in België”

Frank Lammers steelt al twee seizoenen de harten van Vlaanderen als topcrimineel Ferry Boumans in ‘Undercover’. “Zo’n dubbele persoonlijkheid is leuk om naar te kijken. In Hollywoodfilms zijn gangsters alleen maar gangsters. Wat is er dan nog leuk aan?” Foto: VRT

Een belofte waar we Frank Lammers (48) graag aan houden: in de toekomst krijgen we nog veel van zijn ‘Undercover’-personage Ferry Bouman te zien. In een filmprequel op Netflix én een derde tv-seizoen op Eén. Maar eerst zijn er nog de zinderende laatste afleveringen van seizoen twee. “Of dit de rol van mijn leven is? Ik mag hopen van niet. Wat zou ik anders de komende decennia nog moeten doen?”

We zouden elkaar woensdagavond via Zoom spreken. Frank Lammers verbleef de voorbije week immers in Brussel voor de opnames van Undercover 3. Maar de opnames van een Turkse bruiloft konden donderdag door ...

Meest gelezen uit de buurt