Laatste dilemma voor Tristan en David in ‘Boer zkt vrouw’: de concurrentie stijgt voelbaar

Laatste dilemma voor Tristan en David in ‘Boer zkt vrouw’: de concurrentie stijgt voelbaar

De concurrentie tussen de overblijvende mannen en vrouwen op de boerderijen van ‘Boer zkt vrouw: Home sweet home’ stijgt voelbaar. Vanavond staan perenboer David en koeienboer Tristan al voor hun laatste keuzemoment.

Geen onbelangrijke keuze, overigens, want David en Tristan nemen elk hun gelukkige uitverkorene mee op een romantische trip. Vooraleer Tristan de knoop moet doorhakken, probeert hij er nog een ontspannen dag van te maken met Steffe en Lucas. Die begint met een uit de hand gelopen carwash op de boerderij, daarna volgt een uitstap naar het strand. “We zijn nu toch al enkele dagen samen. Het wordt tijd dat die t-shirts uitgaan om te kijken wat voor body eronder zit”, lacht de Limburgse boer.

Bij David is het dilemma verre van gemakkelijk. “Ik begin te twijfelen”, biecht hij op. “Sarah voel ik al de hele tijd goed aan, maar Rebecca bloeit helemaal open en laat zien wat ze voelt voor mij.” De vrouwen durven zich kwetsbaar op te stellen, zelfs als dat betekent dat één van hen gekwetst zal worden. Wie heeft Davids hart gestolen en mag mee op romantische trip?

Verder in deze aflevering zijn we getuige van de prille liefde tussen varkensboer Bart en Céline. Dat de twee gevoelens hebben voor elkaar lag er vorige week zo vingerdik op dat kandidates Dagmar en Lotte vroegtijdig hun valiezen pakten. “Als ik naar Céline kijk, heb ik het gevoel dat ik haar al jaren ken. Zij zou wel eens hét meisje kunnen zijn”, zegt Bart. Hij besluit haar prompt voor de leeuwen te gooien en stelt Céline voor aan zijn moeder en zijn vijf zussen.

Boer zkt vrouw

VTM, 20.35 uur

Corrigeer

MEER NIEUWS