Martine Jonckheere maakt onverwachte comeback in ‘Familie’: “Ik ga niet natrappen, sommigen hebben dat wel gedaan”

Martine Jonckheere maakt onverwachte comeback in ‘Familie’: “Ik ga niet natrappen, sommigen hebben dat wel gedaan”

Foto: Familie

In januari staat Martine Jonckheere opnieuw op de set en maakt ze een comeback in ‘Familie’. Later in het voorjaar worden de afleveringen uitgezonden. Het is al de derde comeback voor haar personage Marie-Rose, na haar tumultueus ontslag in 2015.

“Ze zijn me daar nooit vergeten bij ‘Familie’ en ze zijn altijd in mij blijven geloven. Dat doet enorm veel deugd”, zegt Jonckheere in een interview met Dag Allemaal. Ze kijkt er dan ook naar uit om heel wat collega’s terug te zien en is er zeker van dat het een fijn weerzien zal worden. “Absoluut. Dat merkte ik bij m’n vorige comeback al. Als er al strubbelingen zouden geweest zijn in het verleden, dan waren die op slag vergeten.”

“Wat gebeurd is, is gebeurd. Ik wil de pagina omslaan. Ik ga echt niet natrappen. Sommigen hebben dat wel gedaan, maar dan denk ik alleen maar: ‘Jammer dat jij zo in elkaar zit.’ Ik wil er mijn energie alvast niet meer in steken”, zegt ze.

Erg veel details weet Jonckheere nog niet over haar comeback. Zal het eenmalig zijn of komt Marie-Rose voor een langere periode terug? Haar personage zat in de gevangenis voor de moordpoging op Amélie, dus niks is zeker.

LEES OOK. Martine Jonckheere keert na ontslag terug in ‘Familie’: “Dat ontslag hakte er diep in”

Corrigeer

MEER NIEUWS