Celebs

Coronaproof op vakantie gaan? Kim Kardashian weet hoe je dat met familie en vrienden doet

Coronaproof op vakantie gaan? Kim Kardashian weet hoe je dat met familie en vrienden doet

Foto: AFP

Op vakantie gaan is voor normale stervelingen even een verre droom, maar niet zo voor realityster Kim Kardashian. Het pas 40 jaar geworden model ging met heel de familie in quarantaine en kon zo toch op vakantie gaan

Dansen, fietsen, zwemmen tussen de walvissen, kajakken, een film bekijken op het strand: na een decadent feestje voor haar veertigste verjaardag is Kim Kardashian er nu in geslaagd om met de mensen die ze graag ziet een rijkelijk gevulde vakantie te organiseren.

Ze pakt er trots mee uit op sociale media. “Na twee weken van tests en iedereen te vragen in quarantaine te gaan, heb ik mijn naasten verrast met een vakantie op een privé-eiland waar we heel even konden doen alsof alles normaal was”, schrijft ze op Twitter bij de foto’s.

De echtgenote van presidentskandidaat en rapper Kanye West schrijft wel te beseffen dat ze het getroffen heeft. “Ik besef dat een vakantie voor veel mensen een onmogelijke droom is nu, dus op momenten als dit ben ik extra bescheiden en dankbaar voor hoe geprivilegieerd ik ben.”

Er kwam heel wat kritiek op de tweets van Kardashian. Mensen nemen het haar kwalijk dat ze pronkt met haar rijkdom. “Je zou beter meer geld aan goede doelen geven”, schrijven sommigen. Zelfs modewaakhond Diet Prada noemde haar op Instagram hypocriet. Anderen lachen er hartelijk om. “Hoe kan je nu iemand verrassen als je ze twee weken in quarantaine laat gaan en laat testen?”

Dit bericht bekijken op Instagram

locations a secret

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees