Gucci verkoopt peperdure panty’s met … ladders

 

 ©  Instagram/ Diet Prada

Diet Prada steekt op Instagram de draak met peperdure panty’s van Gucci ter waarde van 162 euro. Een hoog prijskaartje voor panty’s met ladders, zo oordeelt deze digitale modewaakhond, en deze mening wordt gevolgd door heel wat volgers van het platform.

VVABron: Diet Prada

Peperdure panty’s van modehuizen zijn razend populair op sociale media, maar Gucci scoort met één paar panty’s bijzonder veel aandacht op Instagram. Het gaat om een paar gescheurde panty’s, die door Diet Prada en veel volgers van deze modewaakhond met hoongelach onthaald wordt.

“Aan diegene die 190 dollar, of 162 euro, betaalde voor deze gescheurde panty’s van Gucci … Ben je in orde?” Zo luidt het bijschrift van modewaakhond Diet Prada bij de post over de gescheurde panty’s van Gucci, die blijkbaar bij heel wat webshops zelfs al uitverkocht zijn. TIP: Wie zelf een vleugje grunge aan zijn outfit wil toevoegen, kan het voorbeeld van dit Italiaanse modehuis volgen. Scheuren maar ...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Gucci

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie