Ex-minister Johan Vande Lanotte wordt co-commentator bij basketmatchen van Oostende

Ex-minister Johan Vande Lanotte wordt co-commentator bij basketmatchen van Oostende

Foto: BELGA

Vanaf zaterdag zijn alle wedstrijden van de Euromillions League te volgen via het platform embl.tv. Nieuw aan dit seizoen is het commentaar waarvoor de thuisclub borg staat. Landskampioen Filou Oostende heeft zelfs een co-commentator, minister van staat Johan Vande Lanotte.

In de maand november kan iedereen dit platform embl.tv gratis ontdekken. Vanaf december is het betalend en enkel gratis toegankelijk voor de abonnees en business-seat-houders van de tien Belgische eersteklassers.

“De Pro Basketball League heeft de voorbije maanden extra geïnvesteerd in de kwaliteit en snelheid van het systeem. Daarnaast heeft ook elke club een extra inspanning gedaan om dit online product nog aantrekkelijker te maken”, zegt Marie De Clerck, algemeen manager van Filou Oostende. “Via onze wedstrijd “Basket zoekt commentator” stelden we deze week Lode Rosier als hoofdcommentator voor al onze thuiswedstrijden aan. Maar elke wedstrijd in deze bijzondere periode verdient een extraatje. We willen dat onze abonnees en business-seat-houders de wedstrijd volop kunnen beleven, ook al kunnen ze de zaal niet binnen. Daarom hebben we niemand minder dan Johan Vande Lanotte bereid gevonden om zijn kennis en kunde te delen tijdens onze eerste thuiswedstrijd van zaterdag 7 november om 20.30 uur tegen Spirou Charleroi”, verklapt De Clerck. “Als dat geen mooie carrière is… van minister, professor, advocaat naar sportcommentator.”

Corrigeer

MEER NIEUWS