Max Verstappen heeft zin in GP van Turkije: "De kebab schijnt er goed te zijn"

Max Verstappen heeft zin in GP van Turkije: "De kebab schijnt er goed te zijn"

Max Verstappen Foto: Red Bull Racing

Red Bull F1-piloot Max Verstappen kijkt er enorm naar uit om in Turkije te racen. De Nederlander heeft daarvoor zijn eigen redenen. Hij kijkt niet alleen uit naar het uitdagende circuit maar ook naar … de overheerlijke kebab.

Voor Max Verstappen zal het Istanbul Park circuit, net als voor veel andere F1-piloten, een compleet nieuw circuit zijn om er met zijn bolide op te rijden. Slechts een select clubje F1-piloten was er negen jaar geleden al bij toen de laatste keer een GP van Turkije plaatsvond.

Verstappen was destijds nog niet van de partij en de Nederlander kijkt er naar uit om voor het eerst met een F1-bolide op het Turkse circuit te racen. "Ik kijk er naar uit om weer een nieuw circuit te bezoeken en die nieuwe banen maken het seizoen zeker spannender", aldus Verstappen in zijn vooruitblik.

"Ik ben hier nog nooit eerder geweest en ik weet niet zeker hoeveel van de andere coureurs er al hebben geracet. Maar ik denk dat zelfs als ze er al eerder zijn geweest, het ze geen enorm voordeel zal opleveren omdat het lang geleden was."

De Red Bull-rijder heeft daarnast ook zin om de lokale keuken uit te proberen. "Ik ben benieuwd om het lokale eten te proberen, ik heb gehoord dat de kebabs vrij goed zijn."

Meer F1-nieuws:

 • - Coronavirus verspreidt zich steeds verder in F1-paddock
 • - F1-piloot flatert onderweg naar GP van Turkije
 • - McLaren: “Positieve coronatest kan derde plaats in F1-kampioenschap kosten”
 • - VIDEO: Hoe belangrijk is een F1-simulator voor de F1-teams?
 • - “F1-piloten moeten blij zijn met hun job en salaris inleveren”
 • Corrigeer

  MEER NIEUWS

  Team Belgium

  Aangeraden