On-waar-schijn-lijke pass beslist over winst in slotseconde van NFL-wedstrijd

Sensatie in de NFL, de professionele American Football-competitie: de wedstrijd tussen de Buffalo Bills en de Arizona Cardinals werd door die laatsten in hun voordeel beslecht met een niet minder dan magistrale touchdown in de laatste seconde van de wedstrijd. “Ik ben blij dat hij die bal kon pakken”, reageerde quarterback Kyler Murray achteraf.

Met nog zeven seconden op de klok en een stand 30-26 in het voordeel van Buffalo lag er voor de Cardinals nog maar één optie op tafel: scoren met een touchdown. Quarterback Kyler Murray lanceert met nog zes seconden te gaan zijn alles-of-niets-pass richting ploegmaat DeAndre Hopkins die veertig meter verder omsingeld wordt door drie verdedigers van de Bills. En toch zijn het de grijpgrage handen van Hopkins die de bal kunnen klemmen en zo de Cardinals zes punten en de zege schenken. Murray.Hopkins.Miracle

“Het plan was om over die kant onze beslissende aanval op te zetten”, lachte quarterback Kyler Murray achteraf. “Het enige wat ik zag waren de zwarte handschoenen van DeAndre, temidden een woud van tegenstanders. Ik ben blij dat hij die bal kon pakken.”

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.