Menen organiseert Belgisch Kampioenschap halve triatlon

Menen organiseert Belgisch Kampioenschap halve triatlon

Foto: BELGA

Menen -

Het West-Vlaamse Menen zal volgende zomer op 22 augustus het Belgisch kampioenschap halve triatlon organiseren.

“We zijn verheugd het BK te kunnen organiseren in 2021, het moet zijn dat onze eerste editie van Decospan Triatlon Menen indruk heeft gemaakt “ zegt een fiere medeorganisator Frederik Van Lierde die in Menen zijn laatste wedstrijd winnend kon afsluiten.

“Gezien er weinig opmerkingen op onze eerste organisatie waren zullen we het concept niet veranderen : zwemmen in de Leie, een glooiend fietsparcours en twee ronden lopen met het keerpunt in de gebouwen van onze hoofdsponsor Decospan. Hopelijk kunnen we nu wel zonder beperkingen organiseren op 22 augustus 2021.”

Pieter-Jan Desmet , CEO van Decospan , is ook in zijn nopjes : “De tweede organisatie van Decospan Triatlon Menen wordt het Belgisch Kampioenschap en dit exact 26 jaar na de organisatie van het BK kwart triatlon waarvan we ook de hoofdsponsor waren. Als marktleider in de wereld van het fineerhout gaan we tevens voor het hoogst haalbare en we steunen de mensen van de organisatie in hun streven naar een duurzaam evenement voor de deelnemers, toeschouwers, ons personeel en onze klanten en leveranciers. “

“Tradities zijn er om in ere te houden , vult Burgemeester Eddy Lust (Team 8930) aan. We willen Menen positief op de kaart zetten , niet alleen met de komende infrastructuur werken maar ook met dergelijke grote evenementen.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio