Twee Nederlandse verdachten aangehouden

Politie ontdekt 1.400 cannabisplanten in Mol-Rauw

Politie ontdekt 1.400 cannabisplanten in Mol-Rauw

Verspreid over drie professioneel ingerichte en nog actieve teeltruimten, stond een plantage met in totaal bijna 1.400 planten. Foto: RR

Mol -

In een woning op de Paviljoenweg in Mol-Rauw heeft de lokale politie Balen-Dessel-Mol dinsdag een plantage met 1.400 cannabisplanten ontmanteld. Twee Nederlandse verdachten zijn opgepakt en aangehouden.

De politie viel dinsdag tijdens een huiszoeking binnen in een pand in een woonwijk op de Paviljoenweg in Mol-Rauw. Verspreid over drie professioneel ingerichte en nog actieve teeltruimten, stond een plantage met in totaal bijna 1.400 planten. De inspecteurs vonden in de bewuste woning ook een hoeveelheid harddrugs. “In de woning waren twee verdachten aanwezig. Terwijl de inspecteurs ter plaatse waren, probeerde een van de twee te vluchten, maar hij werd snel onderschept door de politie onderschept in de nabije omgeving”, luidt het bij de woordvoerder van het parket. De twee personen, een 53-jarige man en een 51-jarige vrouw, beiden Nederlanders, werden opgepakt. Het duo verscheen voor de onderzoeksrechter in Turnhout en werd aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Politie ontdekt 1.400 cannabisplanten in Mol-Rauw
Foto: rr
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio