Gentse puppy Lex gaat viraal dankzij Amerikaanse ster Kendall Jenner

Gentse puppy Lex gaat viraal dankzij Amerikaanse ster Kendall Jenner

Lex en Kendall Jenner. Foto: Instagram/Pintrest

Gent -

De Gentse puppy Lex verovert de wereld dankzij Kendall Jenner. De Amerikaanse televisiester, model en halfzus van Kim Kardashian deelde op Instagram een foto van de Engelse cockerspaniël.

Valerie Mortier deelde twee weken geleden een foto op Instagram van haar vijfjarige hond Lex toen die nog puppy was. De schattige cockerspaniël ging snel de wereld rond, maar het was pas deze week dat het aantal likes plots enorm de hoogte in schoot.

Hoe dat komt? Omdat Kendall Jenner de foto te zien kreeg en deelde via haar Instagram. De Amerikaanse televisiester heeft liefst 142 miljoen volgers. “Ik was in shock, zeker toen ik zag hoeveel volgers Jenner heeft”, zegt Mortier aan VTM. “Ik kreeg er meteen 5.000 volgers bij, waardoor mijn totaal nu meer dan 40.000 is.”

Mortier is behalve dierenartsassistente ook bezig met dierenfotografie. De foto’s zet ze op haar Instagram en zo werd ze een petfluencer – een influencer, maar dan voor dieren. “Geld krijg ik niet, maar soms sturen bedrijven me bepaalde producten voor honden op”, zegt Mortier.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio