Lootse toprestaurants behouden Gault&Millau- score: “Genieten verleren mensen niet”

Lootse toprestaurants behouden Gault&Millau- score: “Genieten verleren mensen niet”

Jan Audenaert (links) werd vorig jaar Viskok van het Jaar Foto: if

Lochristi -

Een vreemde tijd om restaurants een culinaire score op te kleven? De Gault&Millau-inspecteurs hebben sinds november hun programma in twee schuifjes afgewerkt en de resultaten daarvan werden maandagmiddag bekend gemaakt. Goed nieuws voor Lochristi dat zich mag verheugen in twee ex-aequo’s, met 14,5 voor D’ Oude Pastorie en 13 voor Fleur De Lys. In Beervelde mag Renard ook een jaar met de 13 op 20 pronken.

“Ik ben zeker tevreden”, zegt Jan Audenaert van D’Oude Pastorie. “Het is opnieuw een bevestiging van onze inzet in deze nooit geziene tijden. Al blijven we natuurlijk gedreven en erg ambitieus om opnieuw ...

Meest gelezen uit de buurt