Uw zangfilmpje in de Ghelamco Arena? Deze versie van ‘Mia’ kan alvast tellen

KAA Gent wil met zangfilmpjes van Buffalo’s sfeer brengen in de lege Ghelamco Arena. Video: Het Nieuwsblad

Gent -

De eerste zangfilmpjes van KAA Gent-supporters lopen binnen. De KAA Gent Foundation wil met een zangproject meer leven brengen in het stadion van KAA Gent, nu supporters er in deze tijden niet binnen mogen. Sioen en Johan Heldenbergh stuurden dinsdag samen met Annelore Camps van Allez, Chantez! alvast hun versie van Mia van Gorki in.

Het is stil in de Ghelamco Arena tijdens de thuismatchen van KAA Gent. Daar wil de club iets aan doen. Daarom starten KAA Gent Foundation en Allez, Chantez! met een zangproject voor supporters: ‘De tribune blijft zingen’.

LEES OOK.KAA Gent wil sfeer krijgen in Ghelamco Arena door supporters thuis Buffalo-klassiekers te doen zingen

Vorige week lanceerden de initiatiefnemers een oproep naar Buffalo’s om thuis zelf de Buffalomars in te zingen en de audiotrack daarvan naar de KAA Gent Foundation te sturen.

“Daar kwamen er al een aantal tientallen van binnen, maar we willen er nog veel meer”, zegt Wim Beelaert van de KAA Gent Foundation. “Al die tracks worden samen gemonteerd om één goed klinkende versie te hebben die door het stadion galmt”, zegt Annelore Camps van Allez, Chantez!

Abonnement in blok G

Van Sioen is tot in Korea geweten dat hij een fervente Buffalo is, maar ook acteur Johan Heldenbergh heeft een abonnement in blok G van de Ghelamco. “Ik heb nog bij de preminiemen van KAA Gent gespeeld en mijn vader was sponsor van KAA Gent toen ze in tweede klasse speelden.”

Heldenbergh zong dinsdag samen met Frederik Sioen en Annelore Camps Mia van Gorki De clip van Mia zal worden gelanceerd op 24 december, als kerstboodschap. De instructies voor het inzingen van de Buffalomars staan op www.kaagent.be.

Met het project wil de KAA Gent Foundation “iets terug doen voor de supporters”. Enkele Buffalo’s uitten vorige week nog hun onvrede in een boze brief aan de leiding van de club.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio