Zoon treft overleden ouders aan in woning in Bilzen, gissen naar oorzaak

Zoon treft overleden ouders aan in woning in Bilzen, gissen naar oorzaak

Foto: TP

Bilzen -

In een woning aan de Herderenweg in Grote-Spouwen bij Bilzen (Limburg) vindt dinsdag een onderzoek plaats naar het ongewoon overlijden van een koppel zestigers. Een van de zonen van het echtpaar deed dinsdagvoormiddag de bizarre ontdekking. Er is een forensisch team aangesteld om het overlijden van de man en de vrouw te onderzoeken, maar voorlopig blijft het gissen naar een oorzaak.

Er waren geen aanwijzingen van kwaad opzet of elementen die op een wanhoopsdaad konden wijzen. Ook leden van de technische en wetenschappelijke politie van de federale politie zijn bezig met een onderzoek.

De zoon had maandagavond al geprobeerd telefonisch contact met zijn ouders te krijgen, maar hij kreeg geen gehoor. Dinsdag ondernam hij een nieuwe poging, maar het lukte nog altijd niet. Daarom ging hij een kijkje nemen aan de ouderlijke woonst.

Een andere onderzoekspiste is een mogelijke CO-intoxicatie, maar ook dat zou onwaarschijnlijk zijn. De man en de vrouw werden op verschillende plaatsen in het huis gevonden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio