Mama (30) van twee overleden na frontale botsing op onverlicht deel van steenweg

Mama (30) van twee overleden na frontale botsing op onverlicht deel van steenweg

De 30-jarige vrouw week van de baan af en kwam frontaal tegen een tegenligger terecht. Foto: jse

Erpe-Mere / Erpe -

Lindsay Souffriau (30), een jonge mama van twee kinderen uit Burst (Erpe-Mere), is donderdagavond om het leven gekomen bij een botsing op de Oudenaardsesteenweg. De vrouw reed richting de Vijfhuizen toen ze frontaal op haar tegenligger terechtkwam.

Het ongeval gebeurde donderdagavond rond 18 uur. Lindsay Souffriau (30) reed in haar Volkswagen Golf richting de Vijfhuizen. Op het deel tussen de Zevekootstraat en de Botermelkstraat week ze in de bocht van haar rijbaan af.

De wagen kwam frontaal op die van de tegenligger terecht, een tachtigjarige man. Hulpdiensten en Parket kwamen massaal ter plaatse. Maar voor de vrouw kwam alle hulp te laat: ze overleed ter plekke.

Door het ongeval was de Oudenaardsesteenweg een tijdlang volledig versperd. Het verkeer werd omgeleid via de Dorpsstraat.

Geen verlichting

De oorzaak van het ongeval is nog niet gekend, maar het gebeurde wel op een onverlicht deel van de steenweg. “We hebben al verschillende keren gevraagd aan het Agentschap Wegen en Verkeer om er verlichting te plaatsen”, reageert burgemeester Hugo De Waele (CD&V). “Maar we krijgen telkens te horen dat het niet nodig is.”

Corrigeer

MEER NIEUWS