Vijf Kempense chefs maken kookboek met lokale producten

Vijf Kempense chefs maken kookboek met lokale producten

Laurens Boeckx, Senne Schoofs en Alexandre Lambiet van Leoclub Mol- Geel zochten en vonden met Zuiderkempens Koken een coronaveilig alternatief om geld in te zamelen voor het goede doel. Foto: Bert De Deken

Mol / Geel -

Leoclub Mol-Geel Zuiderkempen lanceert deze week een kookboek Zuiderkempens Koken om geld in te zamelen voor het goede doel. Vijf Kempense chefs engageerden zich om originele recepten uit te werken met lokale producten. Zo geeft het kookboek ook de lokale handelaars een duwtje in de rug.

Leoclub Mol-Geel Zuiderkempen telt een 36-tal leden. Jaarlijks organiseren ze verschillende evenementen om geld in te zamelen voor het goede doel, maar door de geldende coronamaatregelen werden die allemaal ...

Meest gelezen uit de buurt